Schadeherstel & ruitenservice

Schadeherstel bij Van Leussen

Heeft u schade aan uw Toyota, Lexus of Ford? Wij verzorgen voor u de volledige schadeafhandeling. Schadeherstel is absoluut vakwerk en Van Leussen beschikt over de vakspecialisten die uw auto weer in de oude staat herstellen.

De voordelen van schadeherstel bij Van Leussen op een rijtje: 

  • Deskundig schade- en glasherstel 
  • Reparatie en vervanging met originele Toyota, Lexus of Ford merkonderdelen 
  • Taxatie van schade door dealer 
  • Passend vervangend vervoer indien nodig
  • Zorgeloos herstel, wij handelen alles voor u af met de verzekeringsmaatschappij  

Verzekering

Bent u verzekerd tegen schade? Wij handelen alles voor u af met de verzekeringsmaatschappij, zodat u zo snel mogelijk zorgeloos verder kunt rijden.Kom naar ons toe of neem [url=/contact]contact[/url] met ons op zodat uw auto zo snel mogelijk hersteld kan worden.

Ruitschade of ruitvervanging

Ruitschade wordt vaak veroorzaakt door steenslag. Deze steentjes veroorzaken kleine beschadigingen in de voorruit van uw auto. Zo’n sterretje kan onder invloed van het weer doorscheuren. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een sterretje in de voorruit van uw auto zo snel mogelijk te laten herstellen.Bent u verzekerd tegen ruitschade? Dan is het herstellen van een sterretje vaak gratis. Moet de voorruit vervangen worden? Dan betaald u vaak alleen het eigen risico. Maak [url=/afspraak-maken]online een afspraak[/url] voor het herstellen van ruitschade, of neem [url=/contact]contact[/url] met ons op.

Afspraak en contact

Wilt u meer informatie over schadeherstel of een [url=/afspraak-maken]afspraak maken[/url]? Wij helpen u graag verder! Kom eens langs, neem [url=/contact]contact[/url] met ons op of plan [url=/afspraak-maken]online een afspraak[/url] in.

Gereedschap van Autobedrijf van Leussen