Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Linda uit Zwolle op 21-01-2022

Goede en proactieve service

Ik kwam om iets kleins te laten doen en toen werd een groter probleem gesignaleerd. Er werd meteen ruimte gemaakt dat weekend om het te maken en de grote beurt kon ook alvast en ik kon ondertussen een leenauto gebruiken. Super, bedankt!

Gemiddeld
10

Peter uit Alers op 21-01-2022

Van Leussen: perfecte service!

Al jaren trouwe klant bij Toyotadealer Van Leussen Ommen. Prachtige C-HR gekocht en Verso ingeruild. Kreeg daar een mooi bedrag voor terug. Uitgebreide garanties en drie jaar gratis onderhoud kwamen er nog bij. Helemaal top!

Gemiddeld
9

H.C. van Ommen uit Broekland op 21-01-2022

Goed en laagdrempelig geholpen

Ons contact met Eric was steeds prima. Met oog voor ons als klant. We zijn al jaren met onze auto('s) bij jullie en hebben tot op heden geen klagen. Altijd vriendelijk geholpen. Wel heb ik één tip voor jullie bedrijf: (heb ik al met Eric besproken) Nadat onze auto binnen was troffen we onze naam en woonplaats aan op een A4tje op de voorruit voor iedereen zichtbaar. Dat vinden we niet prettig (privacy). Op ons verzoek is deze verwijderd. TIP: overleg eerst met de koper of ze dit willen Verder prima geholpen!

Gemiddeld
8

Jaap uit Heerhugowaard op 21-01-2022

Prima aankoopproces en aflevering, toch 1 verbeterpunt

Aankoopproces op afstand ging prima en bij de aflevering was het keurig in orde. Leek op weg naar een 10... Maar paar dagen later bleek dat een terugroepactie van Toyota nog open stond. Je verwacht van een dealer dat dat ook wordt opgelost voorafgaand aan de aflevering. In plaats van dat ik het zelf moet regelen...

Gemiddeld
8

Wim uit Delden op 21-01-2022

Gewoon perfect!

Uitstekend geholpen door Kjeld, zeer correct en heel deskundig. Totaal niets maar dan ook helemaal niets op aan te merken. Kan iedereen deze garage aanbevelen!!

Gemiddeld
10

Carin uit Wijhe op 20-01-2022

Professionele, prettige sfeer

Fijne interactie, goede service, lekkere koffie. Plek om even te zitten, te werken. Mogelijkheid om fiets te lenen en er op uit te gaan. Mooie showroom.

Gemiddeld
10

Frank Bosch uit Ommen op 18-01-2022

prima garage

wordt er altijd prima geholpen

Gemiddeld
10

Bob Wanrooij uit Schalkhaar. op 14-01-2022

Prima , erg tevreden over deze Toyota dealer.

Vooral contact gehad met Eric Stokvis en de monteurs. We waren zeer tevreden over de inruilprijs , de service , het contact en de afhandeling. Ga zo door boys.

Gemiddeld
9

Arjan uit Zwolle op 13-01-2022

Goed geholpen, goed meegedacht.

Goed geholpen en goed meegedacht, Ze willen je niet afzetten. Ze denken mee in de juiste oplossing en niet om je zoveel mogelijk geld te laten betalen.

Gemiddeld
10

Hans uit Deventer op 12-01-2022

Zeer klantvriendelijk

Moest voor een check up naar de garage en realiseerde mij dat ik ipv te wachten intussen een boodschap kon doen, alles werd in het werk gesteld om mij van een kernactiviteiten te voorzien! En ha hoor gelukt! Bij terugkomst stond de koffie klaar en stond mijn eigen auto weer klaar!

Gemiddeld
10

Geertje uit Ommen op 11-01-2022

Prettig geholpen

Vlotte, vriendelijke afhandeling. Er wordt meegedacht.

Gemiddeld
10

R Prins uit Dedemsvaart op 09-01-2022

Netjes en vlot behandeld.

Ik heb mijn, eerder bij u gekochte Toyota Auris, ingeruild voor een Ford C-Max. Na een vlotte reactie en een keurige offerte op mijn E-Mail kon ik al snel een afspraak maken voor een proefrit. Door de nette en duidelijke benadering van de verkoper was de keuze gauw gemaakt en kon ik 10 dagen later mijn Ford C-Max ophalen. Alles was keurig geregeld, de auto stond "spic en span" klaar. Dmv het lekkere, gekregen flesje wijn hebben we er "1 op genomen" en we hopen veel plezier te mogen beleven van onze nieuwe aankoop. We zijn er blij mee en tevreden over de nette/vlotte afwikkeling

Gemiddeld
9

JC uit Groesbeek op 08-01-2022

Geweldige ervaring. Een aanrader.

Mijn ervaring met de verkopers van het bedrijf is zeer positief. Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed naar wat je wensen zijn. Ze denken met je mee en leggen alles heel duidelijk en rustig uit.

Gemiddeld
10

Leo uit Raalte op 06-01-2022

Op een leuke en profesionele manier geholpen

alles top geregeld

Gemiddeld
10

Tony uit Deventer op 06-01-2022

uiteindelijk goed

Het aankoopproces is goed verlopen. Ik heb 2 keer een proefrit kunnen maken, werd goed geholpen in de uitleg van de auto, er werd mij de ruimte gegeven om mijn keuze te maken. Niet opdringerig. Overigens vind ik dit gedeelte van de koop altijd het makkelijkste. je koopt een auto van ruim 42.000 euro. Ik haal op donderdag 30 december de auto op en wil vervolgens zondag 2 januari 's avonds weg. Auto start niet en geeft allerlei foutmeldingen. Uiteindelijk Lexus assistance gebeld. Was er binnen een half uur. Accu bleek onvoldoende opgeladen te zijn. Waarschijnlijk vanwege lang stilstaan. Er werd mij geadviseerd om Lexus Zwolle toch hierover te bellen. Maandag 3 januari gelijk gedaan. Kreeg na een hele ochtend bellen gewoon niemand aan de telefoon. Er werd niet opgenomen. Daar goed geholpen. Er werd zelfs een nieuwe accu ingezet wat waarschijnlijk helemaal niet hoefde. Moest wel even naar Zwolle rijden waardoor ik vrij moest nemen van mijn werk.

Gemiddeld
8

Trijnie uit Assen op 05-01-2022

Lexus Zwolle: een top bedrijf!

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen, kopje koffie. De service is uitstekend en ze hebben alle tijd voor je. Ik heb mijn tweede Lexus vorige week opgehaald en wederom: ik ben zeer tevreden!

Gemiddeld
10

F.A.H. Freriks uit Raalte op 05-01-2022

Goed geadviseerd, snel gereageerd op mijn behoefte naar een vervangende occasion.

Omdat ik snel een vervangende occasion nodig was, heeft de verkoper mij goed goed geadviseerd naar de mogelijkheden. Binnen 2 uur had ik al de mogelijkheid om de nieuwe aankoop op mijn naam te laten overschrijven. Top.

Gemiddeld
9

HGDraaijer uit Twello op 04-01-2022

Prima

Ook bij oudere occasion

Gemiddeld
10

Aad Lucas uit Breda op 04-01-2022

Prima service

Prima service en duidelijke afspraken.

Gemiddeld
10

Marian uit Ede op 03-01-2022

Perfect

Ik heb in december 2021 een Toyota Yaris gekocht, we zijn bijzonder vriendelijk ontvangen, alles werd goed uitgelegd, bepaalde zaken die ik op de auto wilde hebben aangepast. Perfect! De dag voor kerst konden we de auto ophalen, de tank was halfvol, maar meneer Kuiper vulde hem vol. Fijne behandeling, en heel fijne auto.

Gemiddeld
10

Gerard uit Den Bosch op 03-01-2022

Vriendelijk, gastvrij, heldere communicatie m.b.t. gemaakte afspraken.

Zie bovenstaand.

Gemiddeld
8

Enrique Salvador uit Barneveld op 28-12-2021

High attention to detail

Clear and honest

Gemiddeld
10

Karel uit Dalfsen op 28-12-2021

Denkt met klant mee

Goede communicatie over gewenst onderhoud gezien de persoonlijke situatie. Doen wat ze zeggen.

Gemiddeld
9

Sam uit Noordwijk op 27-12-2021

Zeer goede service en vertrouwen in de klant.

Bij de aankoop van onze nieuwe Toyota zeer prettig geholpen door de verkopen na eerder kontakt via whatsapp. Gemaakte afspraken nagekomen.

Gemiddeld
10

Frans uit Ommen op 27-12-2021

Behulpzame to-the-point begeleiding en uitwerking aankoop.

Vanaf de eerste stap in het bedrijf aangenaam contact zonder opdringen. Kortom een sociale zakelijke begeiding die vertrouwen wekte. We zullen het meemaken.

Gemiddeld
8