Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

eilko boonstra uit nunspeet op 05-03-2021

Geweldig

ik werd ontvangen door Roy sympathieke verkoper en tevreden met het aanbod tot nu toe geen klachten maar ik heb ook nog niet zoveel gereden fijne auto maar eigenlijk wist ik dat al wel vele jaren ervaring met Toyota vr gr Fam Boonstra

Gemiddeld
10

J. mulder uit Ommen op 04-03-2021

Goed geïnformeerd, vriendelijk, met aandacht en positief advies

Vertrouwen, kwaliteit en behulpzaam, goede relatie als bedrijf.

Gemiddeld
10

Albert uit Zuidwolde op 03-03-2021

Communicatie kan beter

Ik stel bij herhaling vast, dat bij een bezoek aan de garage voor een onderhoudsbeurt, niet of pas aan het eind van de middag gebeld wordt dat de auto weer klaar staat, ook als afgesproken is dat wordt gebeld als de auto eerder klaar is, of er toch vertraging optreedt.

Gemiddeld
7

Dennis Hoogkamer uit Hoofddorp op 01-03-2021

Geweldig

Goede en duidelijke communicatie. Men neemt de tijd voor jou als klant. Zeker in deze tijd erg waardevol. Aflevering van de auto zeer tevreden mee. Nazorg is ook top.

Gemiddeld
9

Jan uit Usquert op 28-02-2021

Perfect gemaakt

Mondeo moest een nieuwe krukaskeering hebben en toen ook de koppeling vervangen. Tijdens de reparatie een filmpje toegestuurd gekregen ivm een slechte remleiding waar ze nu gemakkelijk bij konden. Ook laten repareren. Ook nog een nieuwe APK laten doen waarbij een gebroken veer werd geconstateerd. Steeds goed op de hoogte gehouden en vlot klaar

Gemiddeld
10

Klaas uit Ommen op 27-02-2021

Super service en klantvriendelijk

Aardige monteurs.

Gemiddeld
10

Ronald uit Deventer op 26-02-2021

Fijn ontvangst en zeer klantvriendelijk

De verkoper gaf me een enthousiaste en serieuze indruk van de aankoop. De huiskamer is zeer indrukwekkend je voelt je er thuis. Alle afspraken werden nagekomen en met veel informatie en een mooie presentatie ging ik met de aankoop naar huis toe. Top bedrijf.

Gemiddeld
10

John uit Wierden op 24-02-2021

Snelle, duidelijke en fijne afhandeling

Na verzoek om informatie over auto waarin ik interesse had, kon ik snel een afspraak plannen en de verkoop bespreken. Hierover werd helder gecommuniceerd en meegedacht. De overdracht verliep ook in prettige sfeer en met een lekker presentje als waardering rijd ik nu tevreden rond met de aangekochte auto

Gemiddeld
8

Jeroen uit Dijkstra op 23-02-2021

Ik ben tot nu toe heel tevreden

Ik ben voor het eerst klant bij Lexus. Los van wat gedoe tijdens de onderhandelingen over de prijs ben ik heel tevreden over het contact. Michael reageert snel en denkt mee.

Gemiddeld
8

Chris uit Groningen op 22-02-2021

Top service

Smorgens gebeld en in de middag al terecht en reparatie snel uitgevoerd zeer goede communicatie

Gemiddeld
10

Bennie Buitenhuis uit Dalfsen op 22-02-2021

Professioneel en prettig

Top

Gemiddeld
10

Jan uit Vriezenveen op 21-02-2021

Gewoon tevreden , zo het moet zijn.

N.v.t.

Gemiddeld
8

Karin uit Amstelveen op 20-02-2021

Uitstekende service en betrouwbaarheid

Wederom een goede ervaring bij autobedrijf van Leussen. Wij komen al enkele jaren vanuit Amsterdam naar Zwolle voor service en onderhoud, vanwege de goede service, hoge betrouwbaarheid en prettige klantvriendelijkheid. We rijden met plezier in onze nieuwe Lexus!

Gemiddeld
10

Jan uit Genemuiden op 19-02-2021

Top bedrijf met zeer persoonlijke benadering

Doen absoluut wat ze beloven. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel

Gemiddeld
10

Nol uit Amsterdam op 18-02-2021

Zeer prettig ontvangen en prima verdere afhandeling van aankoop

Aankoop strekte zich over enkele maanden uit, met of zonder inruil zou pas later duidelijk worden. Het hele proces straalde vertrouwen uit, en was niet alleen op de portemonnee gericht. Uitstekende aflevering, tijdens en after sale service. De liefde voor het achterland (Lemele) van de verkoper, Nathan, heeft ons zelfs blijvend aangestoken! Hoewel we in Amsterdam wonen besloten we om de auto in Zwolle en/of Ommen in onderhoud geven. Al heel wat auto's gekocht intussen, maar deze totale deal steekt erboven uit!

Gemiddeld
10

André Klaasse uit Nieuwleusen op 16-02-2021

Betere afspraak kunnen maken, dan de vorige keer.

Vriendelijke verkoper, ook makkelijk zo een proefrit aan huis. Zou van de inruil nog de winterbanden vandaag krijgen, is nog niet gebeurd.

Gemiddeld
7

Harry uit Zutphen op 16-02-2021

Prettig en klantgericht

Open en plezierig contact met Rob Popping, die alle tijd nam om ons te woord te staan. Aflevering conform afspraak en verwachting. Storing kort na aflevering adequaat verholpen mede dankzij de heer van Leussen. Wel jammer dat Rob Popping ons niet kon vertellen dat de auto uit Letland afkomstig is. Dit is eenvoudig te traceren aan de hand van onderhoudsboekje dat in de auto ligt.

Gemiddeld
8

Sjaan uit Raalte op 14-02-2021

Prettig en goed contact.

De C1 is voor lekkage in de achterbak geweest en deze is hersteld. Nu even het slechte weer afwachten en kijken of er inderdaad niets meer lekt.

Gemiddeld
9

Jan uit Usquert op 14-02-2021

Erg goede service

De problemen aan onze Ford S-Max zijn geweldig goed opgelost, was lastig om de diagnose te stellen waar het probleem vandaan kwam. Was nog in de garantieperiode maar kosten noch moeite zijn bespaard. Van dit bedrijf kun je op aan ! Ook over de onderhoudsbeurt zijn we tevreden.

Gemiddeld
10

H.m.Hanse uit NUNSPEET op 12-02-2021

Top garage!, Deskundig en vriendelijk personeel!

Een dealer waar men service hoog in het vaandel heeft staan! Vriendelijk dank daarvoor!

Gemiddeld
10

Henk uit Leusden op 12-02-2021

Geweldig bedrijf

Heel goed geholpen door Jeffrey Jansen. Nette inruilprijs voor de lexus ES.

Gemiddeld
10

Jolanda uit Zwolle op 10-02-2021

Ondanks Corona top service

Na het opvragen van een offerte werd er binnen een uur contact met mij opgenomen. Na wat over een weer gesproken te hebben werd er een afspraak gemaakt voor een proefrit en daarna werd alles in gang gezet. Vorige week heb ik de papieren ondertekend en na wat uitleg over de auto met mijn nieuwe lease auto en een fles wijn vertrokken.

Gemiddeld
9

van dijk uit Deinum op 10-02-2021

Goede en snelle afhandeling

Een zeer prettige verkoper! Rustig en behulpzaam en niet met een zichtbare commerciële uitstraling, terwijl het natuurlijk wel zeker gaat over het verkopen van een auto. Dat schept vertrouwen. Ook geen gekissebis tijdens het onderhandelen. En een prettige digitale ondersteuning bij het opnieuw aanvragen van mijn vrijwaringscode.

Gemiddeld
8

Marcel van Balen uit Dalfsen op 10-02-2021

Behulpzaam

Altijd meedenken met en over mijn mobiliteit. Goede garage met fijne mensen.

Gemiddeld
10

Jan uit Staphorst op 09-02-2021

mooi bedrijf

onze ervaring was goed vriendelijke mensen en we werden goed geholpen en een goede uitleg over alles en een goede aflevering van de nissan juke Toppie

Gemiddeld
9