Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Geert uit Sittard op 28-06-2022

Niet perfecte ervaring, goed en accuraat opgepakt

Na eerder een review geplaatst te hebben over een in mijn ogen niet feilloos bezoek aan Lexus Zwolle, is dit door de vestigingsmanager opgepakt en heeft Andy persoonlijk contact met mij opgenomen over de pijnpunten. Nogmaals niet feilloos, maar het gevoel alsnog serieus genomen te worden maakt veel goed. Waar gewerkt worden, worden fouten gemaakt.

Gemiddeld
6

Anja uit Heino op 28-06-2022

Goed bedrijf om een auto te kopen of in te ruilen.

Snelle en goede afhandeling. Bieden een realistisch bedrag voor je oude auto. Eerlijke verkoper. Wij kopen hier al jaren onze auto en zijn nog steeds heel tevreden over de service.

Gemiddeld
10

Andre uit Amsterdam op 24-06-2022

Vlottte en keurige behandeling

De hele transactie, van offerte tot aan de overdracht is uitmuntend verlopen. Een verademing na een ervaring (geen Lexus dealer) elders.

Gemiddeld
10

Hendrik uit Oudehorne op 24-06-2022

zeer vriendelijke en correctie afhandeling

Zeer vriendelijke verkoper. Correct afgehandeld. Aandacht voor de klant met goede uitleg en snel en duidelijk antwoord op vragen via mail. En een hele mooie auto gekocht!

Gemiddeld
9

Emil uit Zwolle op 23-06-2022

Men, neemt nog de tijd voor de klant.

Bij Hyundai geweest om daar een auto te kopen, we reden I10, maar de verkoper daar had meer interesse voor zijn mobiel als voor ons. Naar Toyota gereden en daar had Nathan Kamphuis alle tijd voor ons. Dat voelde als een warm bad wat er uiteindelijk in uitkwam dat er een Toyota Yaris gekocht werd.

Gemiddeld
9

Goos uit Zwolle op 22-06-2022

Top bedrijf, meedenkend en zeer behulpzaam!

Bij aanschaf van onze nieuwe auto zijn we heel prettig geholpen. Dit alles onder het genot van een kop koffie met de nodige humor. Kortom een hele fijne sfeer om tot aankoop van een auto over te gaan.

Gemiddeld
9

Kees Woude van der uit Zwolle op 22-06-2022

Correct, netjes, goed, vriendelijk

Tevreden

Gemiddeld
10

Gerard uit Lemmer op 21-06-2022

Meer dan uiterst tevreden!!!!

Vorige week maandag werd de bij u aangekochte gebruikte Lexus nx300 voor mijn deur afgeleverd. Wat een prachtige auto, werkelijk als NIEUW. Bij de proefrit viel mij op, dat de bande niet al te best waren, echter er was ook een complete set banden nieuw gemonteerd, De papieren rompslomp was binnen enkele minuten geregeld. Over de service dus niets dan lof, helemaal top! Ik heb slechts één minpuntje. Ik heb een trekhaak nodig voor afvoer van tuinvuil, dus heb ik deze voorziening laten aanbrengen. Een gat zagen in de achterbumper was noodzakelijk. Ook afgewerkt met roest preventie maar wel scherp! Intussen heb ik hiervoor een rubberen strip besteld en zal dit zelf monteren.

Gemiddeld
9

Jan uit Ommen op 21-06-2022

Als je ze nodig zijn ze er voor je

Erg fijn om te weten als de nood aan de man is ze je ten alle tijden proberen te helpen. Ook al sta je op het punt met vakantie te gaan en er een probleem is ontstaan Superrrrr

Gemiddeld
8

Dirk-Jan Brinkman uit Ommen op 20-06-2022

perfecte service waarbij precies wordt gedaan wat is afgesproken.

Duidelijke afspraken, nette snelle service.

Gemiddeld
9

Barbra uit Zwolle op 17-06-2022

Ik ben super geholpen!

Alles was uitstekend geregeld. Ik voelde mij als klant gehoord en Michael Barter heeft ervoor gezorgd dat de aankoop van mijn auto echt een belevenis was. Ik ben heel tevreden over de auto.

Gemiddeld
10

Jan uit Diepenveen op 15-06-2022

goed

goed

Gemiddeld
10

Peter uit Drouwenermond op 08-06-2022

Uitstekende service van de verkoper

Bij aanschaf als bij de aflevering van de auto werd door de verkoper Duncan ruim de tijd genomen als in de uitleg van de auto, garantiebepalingen en de te verwachte service.

Gemiddeld
10

Huub Huitink uit Enschede op 06-06-2022

een fijne ervaring

Wij werden geholpen door Erik. Wij waren voor een oriëntatie al bij de Volvo dealer geweest en werden daar echt weggekeken en arrogant behandeld. Wat een veel betere ervaring met Eric Stokvis en Van Leussen. We hadden echt het gevoel dat we welkom waren. Vragen konden stellen en dat Eric zichzelf en de auto had voorbereid voordat we kwamen. de afhandeling was prima en hij had alternatieven voor wat we wilden. Eric was prima per telefoon en mail bereikbaar voor vragen na en tijdens het koopproces.

Gemiddeld
10

Gerben uit Balkbrug op 05-06-2022

Leuke fijne auto

Zuinig Auto vol doet aan de verwachtingen Goede service en prettig contact met de verkoper

Gemiddeld
8

Riet Bohnert uit Dalfsen op 05-06-2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden,

Gemiddeld
10

Lammert Boone uit Nunspeet op 03-06-2022

Prettig geholpen

Heb mijn (nieuwe) Toyota Corolla nog maar een week maar mijn ervaringen zijn tot nu toe, zowel bij de sale als de aftersale, zeer goed. Personeel is ook uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Gemiddeld
9

Arie uit Zwolle op 02-06-2022

Snel, vriendelijk en deskundig.

WILDE MIJN AUTO NOG VOOR DE VAKANTIE EEN CHECK LATEN GEVEN MAAR HET WAS KORT DAG. DE MONTEUR WAS TOCH BERIJD DIT OP ZATERDAG ER NOG TUSSENDOOR TE VROMMELEN. DANK DAARVOOR, GA JE TOCH WAT GERUSTER OP VAKANTIE.

Gemiddeld
10

Gert uit Dalfsen op 01-06-2022

Er is niets verbeterd

De deur wil soms nog steeds niet op slot en de airconditioning doet het ook nog niet

Gemiddeld
2

Nicole uit Ommen op 01-06-2022

Top ervaring.

Goede service en duidelijke communicatie.

Gemiddeld
10

Frits uit Drachten op 31-05-2022

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, zowel over de auto als over de wijze waarop ik geholpen ben. Bij aflevering heldere uitleg gekregen over hoe alles in de auto werkt. Showroom en personeel maken een zeer verzorgde indruk. Feestelijke onthulling van de auto was leuk.

Gemiddeld
10

Peter uit Wanst op 28-05-2022

Prius 2011

Ik woon in het buitenland (Litouwen) en heb bij van Leussen in Zwolle een prius uit 2011 telefonisch gekocht op zich een risico natuurlijk echter werd goed en uitgebreid geholpen door Alfons Jonker betrouwbaar en consistent in de gemaakte afspraken .Ik ben erg tevreden over de aankoop . Vgr Peter Wanst

Gemiddeld
10

Bert uit Heino op 28-05-2022

Ik kom al jaren bij auto bedrijf van Leussen

Mijn nieuwe C H R GR Sport bevalt me tot nu toe prima. Ik ben alles goed aan ontdekking hoe allemaal werkt met de App en enz.

Gemiddeld
10

Jan uit Diepenveen op 27-05-2022

Prima service

Zelfs meegedacht over stekkerdoos auto 't.o.v caravan. Prima.

Gemiddeld
7

Fred Beumer uit Olst op 27-05-2022

Mijn ervaring is goed.

Duidelijke en goede afspraken. Leussen doet wat ze zeggen.

Gemiddeld
10