Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Piet uit Raalte op 20-09-2023

Prettig contact ,blij met auto en de deal.

Ik ben met aankoop en inruil van mijn oude Toyota goed geholpen . Alles is naar tevredenheid afgehandeld . Bij nog vragen kan ik gerust weer langskomen .

Gemiddeld
8

Erwin uit Apeldoorn op 20-09-2023

Uitstekend

Prima ontvangen voor het bezichtigen van de auto. Reëel bod voor de inruil ook. Ook Bas moet ik persoonlijk benoemen die mee heeft gedacht aan mijn wensen en alles prima heeft afgewikkeld. Ook leuk de extra's die je meekrijgt bij het ophalen.Toch leuk. De sfeer ademt uit bij deze dealer dat het niet uit maakt of je een auto van 100.000 koopt of een auto van 10.000 en dat is prettig. Ik kom zeker terug.

Gemiddeld
10

Lisa Koedijk uit Dalfsen op 20-09-2023

Prima

Alles ging in goed overleg.

Gemiddeld
7

Pietje uit Zwolle op 20-09-2023

Dure diagnose

Foutcodes uitlezen en diagnose kost 84,70. Vind ik wel duur!

Gemiddeld
5

Hessel uit Dalfsen op 19-09-2023

Andere auto gekocht

Kennis en betrouwbaar, voor mij belangrijke speerpunten, om ergens een zaak binnen te lopen.

Gemiddeld
10

Edwin De Boer uit Ommen op 19-09-2023

Snel en behulpzaam

Op de dag dat we een paar dagen op vakantie wilden gaan wou de auto niet starten. Wegenwacht heeft de auto weer aan de praat gekregen. Daarna bij van Leussen zonder afspraak een diagnose kunnen laten stellen. Defecte cel in de accu. Accu daarbij direkt kunnen laten vervangen en toch kunnen vertrekken naar het buitenland. Bedankt !!

Gemiddeld
9

Geesje uit Ommen op 18-09-2023

Heel tevreden

Wij hebben al jaren goede ervaringen met autobedrijf van Leussen

Gemiddeld
10

egbert de lange uit Gramsbergen op 18-09-2023

heel net bedrijf met vriendelijk personeel

bij aankoop van nieuwe auto zijn we snel tot een overeenstemming gekomen dit was ook de verdienste van verkoper TOBIAS DOGGER bij aflevering uitleg gekregen hoe alles werkte bij nader inzien is de uitleg over het navigatiesysteem te snel gegaan omdat ik regelmatig vastloop dit komt mede doordat dit mijn eerste auto met dit systeem is in de vorige nieuwe auto-s gebruikte ik mijn tom-tom

Gemiddeld
9

John uit Ommen op 18-09-2023

Topbedrijf

Het is een bedrijf waar ze precies doen wat ik als klant prettig vind, geen poespas gewoon doen wat je beloofd. Verkoper Rob Popping voelt perfect aan wat ik wil en doet alles om mij tevreden het pand te verlaten. Ook de rest van het team daar is dik in orde. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto en kom er zeker weer. Klantvriendelijkheid is wat mij betreft bij Van Leussen Dalfsen bij de medewerkers waar ik contact mee heb gehad echt prima.

Gemiddeld
10

Mevrouw Knol uit IJsselmuiden op 17-09-2023

Top service voor een goed prijs

Fijn bedrijf , komen afspraken na

Gemiddeld
10

Willem uit Kampen op 16-09-2023

Vriendelijke benadering van het verkooppetsoneel

Zie boven

Gemiddeld
10

Albert van Gortel uit APELDOORN op 15-09-2023

makkelijk om testritten van vestiging naar vestiging te maken.

Wij hebben hele mooi testritjes gemaakt en het was erg fijn dat wij onze eigen auto bij de eerste vesteging in Raalte mochten laten staan. Van Raalte naar Dalfsen konden wij een testrit maken en van uit Dalfsen naar de vesteging van van Leussen in Zwolle hebben wij ook een testrit gemaakt. Aan het einde van de dag hebben wij toch gekozen voor de C-HR uit Raalte. Alles was eigenlijk snel voor elkaar. Wij hebben nu een hele mooie Parelmoer kleurige C-HR de enigste domper was eigenlijk dat de Bumpers van de auto veel donkerder zijn dan de rest van de auto dus kleur verschil waardoor wij dachten dat de auto schade had gehad. Later bleek dat deze kleurverschillen al afkomstig zijn vanaf de fabrikant dus ook in de showroom bij de nieuwe auto's was er kleur verschil dit is echt heel slecht van de fabrikant. Hier mogen ze nog wel wat energie in stoppen omdat voor elkaar te maken want het doet afbreuk aan onze auto. Jammer

Gemiddeld
8

Cor van Raalte uit Ommen op 14-09-2023

Prima

Goede service

Gemiddeld
10

Elly v.d. Molen uit Zwolle op 14-09-2023

Prima

Vriendelijk, ,goed contact zoals het hoort alle vertrouwen in de verkoper.

Gemiddeld
10

Peter uit Eibergen op 13-09-2023

Ovrtuigei

Prima gesprek met verkoper wat toch de doorslag heeft gegeven bij de aankoop bij van Leussen.

Gemiddeld
9

Peter uit Putten op 13-09-2023

De aankoop was een groot succes

We hebben bij Roderick de CHR gekocht en ook onze tweede auto een Ayco We werden heel fijn geholpen en hadden echt een thuis gevoel,fijn om te ervaren. Ook de tweede afhandeling van de navigatie verliep erg soepel. Het is onze eerste ervaring met deze auto dealer en komen daar zeker weer terug Carla en Peter

Gemiddeld
10

Timmerman uit Den Ham op 10-09-2023

Wij ervaren het als een geweldige garage, meedenkend en eerlijk.

Wij hebben alleen positieve ervaringen met deze garage.

Gemiddeld
10

Hoeijmakers uit Lottum op 08-09-2023

Geweldige service

Verkoper Tim heeft ons goed geholpen bij de koop van onze Toyota. Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk.

Gemiddeld
10

Rob uit Boxtel op 06-09-2023

Fijne aankoopervaring

Alles wat besproken en beloofd werd, werd nagekomen. Vlotte, soepele aankoop gedaan. Vriendelijk personeel.

Gemiddeld
8

maarten uit Loosdrecht op 04-09-2023

Uitstekend

Rustig, proactief, mensen mens sales.

Gemiddeld
10

Johan van der Veen uit Vroomshoop op 30-08-2023

Een fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk.

Al vele jaren kopen we hier onze auto’s, altijd zeer vriendelijk en goede service.

Gemiddeld
10

Harm uit Genemuiden op 29-08-2023

Alles compleet geregeld.

Heel prettig een auto in te ruilen en te kopen

Gemiddeld
7

Peter uit Delft op 28-08-2023

Fijn contact

De aankoop van mijn auto verliep prima. De verkoper gaf goede info en was prettig in de omgang. Dit gold ook voor het betalen (deels na het ophalen van de auto!). Één punt van kritiek is dat het handboek bij de auto in het Pools is, daar kan ik natuurlijk weinig mee. Ik hoop op uw bemiddeling voor een Nederlandse versie.

Gemiddeld
8

Martien uit Borculo op 27-08-2023

Correct, informatief, belangstellend

Goed ontvangen, uitgebreide toelichting over de auto, uitleg over het hybrid system en dergelijke. We hebben samen een aantal zaken doorgenomen, zoals banden, bagageruimte en de punten die opgelost moeten worden genoteerd. Die zaken zijn goed opgelost.

Gemiddeld
10

Ewa uit Houten op 26-08-2023

Uitstekende service na onverwachte tegenvaller

Wij kochten bij Toyota van Leussen (TVL) een 1 jaar oude RAV. Hoewel we blij waren met een mooie auto voor een goede prijs, hadden we ook al snel een ‘niet-pluis’ gevoel. De wegligging liet te wensen over, maar we konden niet precies vatten wat er nou mis was. Totdat na een jaar bleek dat de banden abnormale slijtage vertoonden, ‘levensgevaarlijk’ werd ons verteld. Hoewel banden niet onder de garantie vallen, zijn we toch terug gegaan naar TVL. We kregen gelijk een leenauto en de RAV is onderzocht. Dezelfde middag nog werd vastgesteld dat de auto eerder schade had gehad, wat ook bij de dealer niet bekend was geweest. De monteur en de verkoopadviseur toonden zich heel betrokken en de laatste kwam bij ons thuis om mogelijke oplossingen te bespreken. Voor ons was duidelijk dat wij de RAV niet meer terug wilden. TVL heeft geluisterd, meegedacht en ons gelegenheid gegeven om andere auto’s uit te proberen. De nieuwe auto die we kozen kon niet gelijk geleverd worden, al die tijd konden we wel een leenauto blijven rijden. En onze nieuwe auto, waar we ontzettend blij mee zijn, werd ook weer bij ons thuis afgeleverd. Dingen gebeuren, de kracht zit ‘m dan in de oplossing en daarin heeft TVL zich dubbel en dwars bewezen, hun service is fantastisch. Alfons en Alfred bedankt!

Gemiddeld
10