van Leussen Dalfsen

Garage van Leussen Toyota

Welkom bij van Leussen Dalfsen

Kampmansweg 6 I 7722 RV I Dalfsen

van Leussen Dalfsen 
In Dalfsen vindt u aan de Kampmansweg 6 Garage van Leussen Dalfsen. Garage van Leussen Dalfsen is Toyota dealer voor Dalfsen en omgeving Nieuwleusen, Oudleusen, Hoonhorst, Heino en Lemelerveld. Autobedrijf van Leussen is uitgegroeid tot een begrip in de omgeving Vechtdal en Salland en staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en persoonlijke aandacht.

Al sinds 1976 houden wij ons bezig met verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Ook bent u bij ons aan juiste adres voor onderhoud, APK, schadeherstel, airco en banden voor uw Toyota, Ford of auto van elk ander merk. 

In onze showroom vindt u de modellen van Toyota en Ford en daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad Toyota occasions, jong gebruikte Ford occasions en ook Toyota hybride occasions en bedrijfswagen occasions.
Ook voor het zakelijk of prive leasen of het financieren van uw auto bent u bij Garage van Leussen Dalfsen aan het juiste adres. Neem contact met ons op, dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor onderhoud, APK, reparatie, terugroepactie, airco, banden of schadeherstel? Neem dan contact met ons op of plan direct online een afspraak. 

Wij vinden het leuk als u uw ervaringen met ons bedrijf wilt delen op de reviewpagina van Klantenvertellen. Ook kunt u hier de beoordelingen van andere klanten lezen over Autobedrijf van Leussen Toyota dealer in Dalfsen.

Namens het gehele team van Garage van Leussen Dalfsen graag tot ziens in Dalfsen! 
 

Aangesloten bij

 Logo Erkend Leerbedrijf Logo Erkend Duurzaam Logo Nationale Auto Pas Logo RDW Logo