Auto kopen

Auto kopen bij Van Leussen

Autobedrijf van Leussen is officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en heeft vestigingen in Zwolle, Dalfsen en Ommen. In onze showroom bieden wij u een compleet aanbod nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van Toyota, Lexus en Ford.  Bekijk hier onze volledige voorraad nieuwe en gebruikte auto's. 

Wij helpen u graag de auto te vinden die het beste bij u past. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. De koffie staat klaar! 

Nieuwe Toyota kopen bij Van Leussen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Toyota, of een nieuwe bedrijfsauto van Toyota? U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, Dalfsen of Ommen. Klik hier voor alle modellen van Toyota, het aanvragen van een proefrit en meer informatie. Of neem contact op met een van onze medewerkers.

Toyota logo

Nieuwe Lexus kopen bij Van Leussen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Lexus? U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Klik hier voor alle modellen van Lexus, het aanvragen van een proefrit en meer informatie. Of neem contact op met een van onze medewerkers van Lexus Zwolle.

Nieuwe Ford kopen bij Van Leussen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Ford, of een nieuwe bedrijfswagen van Ford? U bent van harte welkom in onze showroom in Ommen. Klik hier voor alle modellen, het aanvragen van een proefrit en meer informatie. Of neem contact op met een van onze medewerkers van Ford Ommen.

Ford logo

Occasion kopen bij Van Leussen

Heeft u interesse in het kopen van een occasion van het merk Toyota, Lexus of Ford? Kijk dan hier voor het complete occasion overzicht personenauto’s en bedrijfswagens van onze vestigingen: Van Leussen Zwolle, Garage van Leussen Dalfsen en Garage van Leussen Ommen. 

Alle occasions leveren wij optioneel voor € 599,= met 6 maanden BOVAG garantie, NAP gecheckte KM stand, Onderhoud volgens fabrieksschema, nieuwe APK bij aflevering, halve tank brandstof, poetsen van binnen en buiten, 24 uur pechservice in heel Europa (Toyota, Lexus en Ford) en kenteken overschrijven.

Wij helpen u graag de auto te vinden die het beste bij u past! Tot ziens in onze showroom!

Bovag logo Nationale Auto Pas logo Autobedrijf Leussen is RDW Erkend