van Leussen Zwolle

Zwolle - Van Leussen Zwolle Toyota, Molenland 6.jpg

Welkom bij van Leussen Zwolle

Molenland 6 I 8024 AL I Zwolle

Welkom bij van Leussen Zwolle, de officiële Toyota dealer voor Zwolle, Overijssel en omgeving: Heino, Kampen, IJsselmuiden, Oldebroek en Elburg.

Al meer dan 40 jaar staat Autobedrijf van Leussen voor vertrouwde service en persoonlijke aandacht. Sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel.

In onze showroom vindt u alle nieuwe modellen personenauto's en bedrijfswagens van Toyota en daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad Toyota occasions en Toyota hybride occasions. Onze complete voorraad occasions bekijkt u hier. Ook voor het zakelijk of privé leasen of financieren van uw nieuwe Toyota bieden wij een passende oplossing.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel? Neem dan contact met ons op of plan direct online een afspraak.  

Wij vinden het leuk als u uw ervaringen met ons bedrijf wilt delen op de reviewpagina van Klantenvertellen. Ook kunt u hier de beoordelingen van ander klanten lezen over Autobedrijf van Leussen in Zwolle. 

Namens het team van Leussen Zwolle graag tot ziens!

Aangesloten bij

 Logo Erkend Leerbedrijf Logo Erkend Duurzaam Logo Nationale Auto Pas Logo RDW Logo