Auto verzekeren

Verzekeren van uw Toyota 
Natuurlijk wilt u uw auto goed verzekeren. Bij Autobedrijf van Leussen adviseren wij onze klanten al vele jaren de Toyota verzekeringspolis. De Toyota verzekeringspolis biedt heldere en transparante voorwaarden en is snel en eenvoudig bij Autobedrijf van Leussen af te sluiten. U kunt voor schadeherstel gewoon terecht bij de officiële Toyota dealer. Kwaliteit, betrouwbaarheid en ­service zijn daarmee gegarandeerd. Wilt u meer weten over het verzekering van uw auto en de beste voorwaaren? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor de Toyota verzekering? 

  • Uitstekende polisvoorwaarden
  •  Schadeherstel bij de eigen dealer, zonder eigen risico
  •  Schadeherstel met originele onderdelen- Snel en eenvoudig af te sluiten
  •  Inclusief vervangend vervoer
  •  De auto van uw partner stapt in op hetzelfde bonus / malus niveau

Bereken uw premie voor de Toyota Polis 

 

Auto verzekeren

Verzekeren van uw Lexus 
Exclusief voor particuliere Lexus rijders is er de Lexus verzekeringspolis. Een volledig casco verzekering voor uw Lexus waarbij in geval van (ruit)schade uw auto altijd bij uw Lexus dealer gerepareerd wordt. Dit biedt diverse specifieke voordelen.

Waarom een Lexus Polis? 
Eén adres voor schade: bel de Lexus dealer en het wordt geregeld. Bovendien staat de Lexus dealer voor kwaliteit en zekerheid. Omdat deze met originele onderdelen werkt, blijft de fabrieksgarantie behouden. Afhankelijk van de dekking vergoedt de verzekering bij total loss de kosten van de aanschaf van hetzelfde type auto. Afhankelijk van de dekking vergoedt de verzekering bij total loss de kosten van de aanschaf van hetzelfde type auto.

Bereken uw premie voor de Lexus Polis

Vragen en contact : 
Wij kijken graag samen met nu naar de mogelijkheden voor het verzekeren van uw Toyota of Lexus. Neem contact met ons op of kom langs bij één onze Toyota of Lexus vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen of Dalfsen.