Terugroepactie

Terugroepactie
Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij onze merken Toyota, Lexus en Ford hoog in het vaandel. Indien blijkt dat een onderdeel van uw auto niet aan de strenge kwaliteitseisen voldoet, kan de importeur besluiten een terugroepactie uit te laten voeren. 

Heeft u vragen over een terugroepactie, of wilt u weten of uw auto binnen een bepaalde terugroepactie valt? Neem dan contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen of Dalfsen. 


Wat moet ik doen bij een terugroepactie? 
Door middel van een brief ontvangt u een oproep zich te melden bij uw dealer. Vervolgens kan een afspraak gemaakt worden voor herstel van het mankement. Heeft u een brief ontvangen betreffende een terugroepactie voor uw Toyota, Lexus of Ford? Neem dan contact met ons op. Wij plannen zo spoedig mogelijk met u een afspraak om de terugroepactie uit te laten voeren. 


Heeft u vragen over een terugroepactie? 
Heeft u vragen over een terugroepactie voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij een van onze vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen of Dalfsen.