Auto financieren

Auto financieren bij Autobedrijf van Leussen
Wilt u uw nieuwe of gebruikte auto financieren? Autobedrijf van Leussen biedt hier verschillende mogelijkheden voor. Onze medewerkers maken graag een passend aanbod op maat voor u. 

Toyota op maat: 
Met Toyota Op Maat stelt u zelf uw Toyota samen zoals u dat wilt, tegen een vast laag bedrag per maand. Een optimale combinatie van keuze en zekerheid. U heeft zelf in de hand hoe compleet u uw Toyota wilt hebben en dus ook welk maandbedrag u betaalt.
Na de looptijd van 3 jaar bent u vrij om te beslissen of u uw Toyota wilt houden, wilt inleveren of dat u over wilt stappen naar een nieuwe Toyota. Dankzij de betrouwbaarheid van Toyota profiteert u bovendien van een gegarandeerde inruilwaarde. De gegarandeerde inruilwaarde kunt u gebruiken voor de aanbetaling van uw volgende Toyota met Op Maat. Daarnaast is uw maandbedrag lager, doordat u een slottermijn heeft.
Kortom, Toyota Op Maat is een goed alternatief voor Private Lease met het voordeel van keuzevrijheid. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Toyota betaalplan:
Met het Toyota betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waaraan u toe bent. Een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto kan gebruikt worden om de kredietsom te verlagen. Of hebt u liever nú geld vrij voor andere uitgaven? Dan spreekt u een slottermijn af, waardoor de maandelijkse lasten lager zijn. Raadpleeg de voorwaarden en bekijk de regelgeveing consumentenfinanciering. 

Vragen en contact
Wij helpen u graag met de diverse mogelijkheden voor financieren van uw nieuwe of gebruikte auto. U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, Raalte, Dalfsen of Ommen om de mogelijkheden door te spreken.
 

Financieren