Auto leasen

Private lease bij Autobedrijf van Leussen 
Autobedrijf van Leussen biedt verschillende mogelijkheden voor het private leasen van uw nieuwe Toyota, Lexus of Ford. Komt gerust bij ons langs dan kijken wij samen met u welke leasevorm het beste bij uw wensen past. 

Waarom Private Lease? 
Rijd voor een vast bedrag per maand compleet zorgeloos in een nieuwe Toyota, Lexus of Ford met Private Lease. Dat is inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. U betaalt alleen nog de benzine. Bovendien kunt u uw auto zelf samenstellen. Met  Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Alle services zijn inbegrepen in het maandbedrag, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en pechhulp onderweg. U betaalt zelf de brandstof, eventuele verkeersboetes, parkeerkosten en bij schade een eigen risico. Na afloop van het contract kunt u de auto weer inleveren bij uw dealer.

Leasen

Private Lease of kopen? 
Als u een auto koopt dan betaalt u vooraf het aanschafbedrag. De auto is uw bezit en u kunt er zo veel of zo weinig kilometers mee maken als u zelf wilt. Als u de auto niet meer wilt, bent u vrij hem te verkopen waar en wanneer het u uitkomt. Dit betekent echter wel dat de auto compleet uw verantwoordelijkheid is en dat zaken als onderhoud, verzekeringen en belastingen voor eigen rekening zijn.
Bij private lease hoeft u niet te sparen voor een nieuwe auto. De leasemaatschappij koopt de auto: u wordt dus niet de eigenaar. Leasen is huur voor langere tijd. U gebruikt de auto van de leasemaatschappij en levert die daarna weer in. Voor het contract ingaat wordt er afgesproken hoe lang het loopt en hoeveel kilometer u per jaar mag rijden. Zo is het contract op maat gemaakt naar uw wensen. Er zijn geen opstartkosten en ook geen slotsom.
Daarnaast bent u volledig ontzorgd: het onderhoud wordt voor u geregeld en er zijn geen bijkomende kosten, behalve de benzine en eventuele boetes. Bij Toyota Private Lease levert u de auto na afloop van het contract in bij de Toyota dealer.

Vragen en contact 
Wij helpen u graag met de diverse mogelijkheden voor leasen van uw nieuwe of gebruikte auto. U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, Dalfsen of Ommen om de mogelijkheden door te spreken. 

Meer informatie over het prive of zakelijk leasen van een Toyota 

Meer informatie over het prive of zakelijk leasen van Lexus 

Meer informatie over het prive of zakelijk leasen van een Ford 

Auto Leasen.jpeg