Verzekeren, financieren en lease

Auto financieren, leasen of verzekeren bij Van Leussen

Wilt u uw nieuwe of gebruikte auto financieren, leasen of verzekeren? Of heeft u interesse in het zorgeloze private-leasen van een nieuwe auto? Toyota, Lexus en Ford bieden hier verschillende mogelijkheden voor. Onze medewerkers maken graag een passend aanbod op maat voor u. Klik hier om contact op te nemen. 

Autoverzekering

Natuurlijk wilt u uw auto goed verzekeren. Bij Autobedrijf van Leussen adviseren wij onze klanten al vele jaren de Toyota Polis. De Toyota Polis biedt heldere en transparante voorwaarden en is snel en eenvoudig bij uw eigen dealer af te sluiten. Uw Toyota gaat dan altijd naar de officiële­ Toyota dealer voor schadeherstel. Kwaliteit, betrouwbaarheid en ­service zijn daarmee gegarandeerd. Wilt u meer weten over het verzekering van uw auto en de beste voorwaaren? Neem dan contact met ons op.

Vragen en contact

Wij helpen u graag met de diverse mogelijkheden voor financieren, leasen of verzekeren van uw nieuwe of gebruikte auto. U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, Dalfsen of Ommen om de mogelijkheden door te spreken. Onze contactgegevens vindt u hier.

Toyota Private Lease