Informatie Corona Virus

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom en werkplaats.
Als Autobedrijf van Leussen willen we elke klant mobiel houden en letten we op uw veiligheid.
We houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau en vinden het daarom belangrijk om u over de volgende zaken te informeren.


Maatregelen Coronavirus COVID-19
Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Voor uw en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Wij zorgen binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiëne maatregelen zorgvuldig na te leven. Wij houden de RIVM-richtlijnen continu in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan. Houd voor de meest actuele maatregelen deze pagina in de gaten.

Een veilig bezoek aan Autobedrijf van Leussen
Elke dag nemen wij passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid, de gezondheid van onze medewerkers én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we richtlijnen van het RIVM op.
Zo hebben wij voor al onze bezoekers de nodige middelen beschikbaar gesteld om handen te wassen en te desinfecteren. Wij zullen gepaste afstand bewaren en het schudden van handen vermijden.
Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Werkplaats
Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken doorgang vinden. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden dan nemen wij tijdig contact met u op. Wij verzoeken u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen via onze online werkplaatsplanner. Heeft u al een afspraak gepland staan en voelt u zich fit, maar heeft u een kwetsbare gezondheid en/of wilt u liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Neem dan contact met ons op, zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken om de afspraak toch door te kunnen laten gaan.

Verkoop
Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij begrijpen we het als u liever niet de deur uitgaat. Toch kunnen wij veel voor u betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig. Ook via foto's kunnen wij u een passend inruilvoorstel geven. Onze verkoopmedewerkers zijn u graag van dienst voor de verkoop van een auto, inclusief inruil. Onze gehele voorraad gebruikte en nieuwe auto's van de merken Toyota, Lexus en Ford vindt u op onze occasion pagina. 
Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag voor u naar de mogelijkheden.

Vragen en contact
Heeft u nog vragen of twijfelt u ergens over? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij staan graag voor u klaar.

Team autobedrijf van Leussen