Onderhoud, reparatie & APK

APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een wettelijk verplichte technische controle van de auto, waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Onze APK-keurmeesters controleren bij de APK-keuring of uw auto nog aan de wettelijke eisen voldoet. Wilt u een afspraak maken voor APK? Klik dan hier.

 

Onderhoud en reparatie

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij Van Leussen aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplicht APK-keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengd de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Direct een afspraak maken voor onderhoud van uw auto? Klik dan hier.

 

Vervangend vervoer

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze leenauto’s of fietsen, als uw auto bij ons is voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel.

 

Van Leussen snelservice

Voor kleine reparaties zoals het vervangen van lampen, ruitenwissers, bandreparatie, controleren van de bandenspanning of het peilen van olie bent u altijd welkom zonder afspraak.

 

Afspraak maken en contact

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, reparatie, APK of een van onze andere diensten? Maak dan nu een online afspraak in een van onze vestigingen of neem contact op.

 

Lachende monteur bij Garage van Leussen