Onze vestigingen

Van Leussen Zwolle B.V. - Toyota dealer Zwolle

In Zwolle vindt u onze vestiging Van Leussen Zwolle B.V. de officiële Toyota dealer voor Zwolle en omgeving. Het familiebedrijf Van Leussen Zwolle is de officiële Toyota dealer voor Zwolle, Overijssel en omgeving: Kampen, Heino, Oldebroek en Elburg. Al meer dan 40 jaar staat Autobedrijf van Leussen voor vertrouwde service en persoonlijke aandacht. Sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel. In onze showrooms vindt u alle nieuwe modellen personenauto's en bedrijfswagens van Toyota en daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad Toyota occasions. Onze complete voorraad occasions bekijkt u hier. Ook voor het zakelijk of privé leasen van uw nieuwe Toyota bieden wij een passende oplossing. Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel? Neem dan contact met ons op of plan direct online een afspraak.

Namens het team van Leussen Zwolle B.V. graag tot ziens in Zwolle!


Van Leussen Zwolle B.V. 

Molenland 6

8024 AL ZWOLLE 

T: 038 - 453 14 44
M: info@vanleussenzwolle.nl 
W: www.toyota-zwolle.nl 

Openingstijden Toyota van Leussen Zwolle B.V.  Routebeschrijving Toyota van Leussen Zwolle B.V. Volg ons op Facebook Reviews over Toyota van Leussen Zwolle 

 

Pand van Autobedrijf van Leussen

 

Garage van Leussen Ommen - Toyota dealer en Ford dealer 

In Ommen vindt u onze vestiging Garage van Leussen Ommen met dealerschappen van Toyota en Ford. Het familiebedrijf Garage van Leussen Ommen is de officiële Toyota en Ford dealer in Overijssel voor de gemeente Ommen en regio Hardenberg, Gramsbergen en Avereest. Autobedrijf van Leussen is uitgegroeid tot een begrip in de omgeving en staat al meer dan 40 jaar voor service en persoonlijke aandacht.

U bent bij ons aan juiste adres voor onderhoud, APK, schadeherstel, banden, airco en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens. In onze ruime showroom vindt u de nieuwste modellen van Toyota en Ford en daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad Toyota en Ford occasions. Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel? Neem dan contact met ons op of plan online een afspraak.
 

Garage van Leussen Ommen

Brink 2 

7731 TG Ommen 

T: 0529-451261 

E: info@autobedrijfvanleussen.nl 
 

Garage van Leussen Ommen Toyota

 

Garage van Leussen Dalfsen - Toyota dealer 

In Dalfsen vindt u Garage van Leussen Dalfsen. Garage van Leussen Dalfsen is een familiebedrijf en officieel Toyota dealer voor Dalfsen en omgeving Nieuwleusen, Heino en Lemelerveld. Service en persoonlijke aandacht vinden wij binnen ons bedrijf erg belangrijk. U kunt bij Garage van Leussen Dalfsen terecht voor onderhoud, APK, reparatie, banden, airco en schadeherstel. In onze showroom vindt u alle nieuwe modellen van Toyota en daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad occasions. Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel? Neem dan contact met ons op of plan online een afspraak.

Garage van Leussen Dalfsen

Kampmansweg 6

7722 RV Dalfsen 

T: 0529-432153

E: info@autobedrijfvanleussen.nl 

 

Garage van Leussen Toyota

 

Lexus Zwolle - Lexus dealer Zwolle 

Lexus Zwolle is de officiële dealer voor het merk Lexus in Zwolle en omgeving Kampen, Meppel, Oldebroek, Elburg, Ijsselmuiden en Hardenberg. U vindt ons in het welbekende pand aan de Molenland 6 in Zwolle waar tevens het Toyota dealerschap gevoerd wordt. Lexus Zwolle is onderdeel van het familiebedrijf autobedrijf van Leussen. Al meer dan 40 jaar staat Autobedrijf van Leussen voor vertrouwde service en persoonlijke aandacht. Sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel. In onze showroom vindt u de nieuwste modellen van Lexus en daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad Lexus occasions. Ook voor het zakelijk of privé leasen van uw nieuwe Lexus bieden wij een passende oplossing.
Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel? Neem dan contact met ons op of plan online een afspraak.
Graag tot ziens in Zwolle!

Lexus Zwolle 

Molenland 6

8024 AL ZWOLLE 

T: 038 - 453 14 44 

E: info@lexus-zwolle.nl 

Openingstijden Lexus Zwolle 

Lees hier reviews over Lexus Zwolle 

Facebook van Leussen ZwolleVolg ons op Facebook 

 

Lexus Zwolle van Leussen