Nieuwe Aygo 2018

MORE FUN MET DE NIEUWE TOYOTA AYGO BIJ AUTOBEDRIJF VAN LEUSSEN! 
 

De compleet nieuwe Toyota Aygo is fun en nu te koop bij Autobedrijf van Leussen in Zwolle, Ommen en Dalfsen. Kopen of Private lease? Kom langs!
Het leven is leuker als je kunt gaan en staan waar je wilt. De AYGO is compact, stil en uitermate wendbaar. Geknipt voor smalle straatjes in de stad. Maar de AYGO weet je ook te verrassen met zijn frisse, zelfverzekerde nieuwe look.
 

Aygo 2018 van Leussen


Moderne veiligheidssystemen 

Met zijn compacte afmetingen en slimme functies heeft de AYGO alles om jou en je passagiers veilig te vervoeren. De AYGO is werkelijk overal op voorbereid, zeker wanneer deze voorzien is van functies als een Pre-Collision System (PCS) en Lane Departure Alert (LDA). De AYGO valt op met LED dagrijverlichting vóór en herkenbare LED achterlichten. Zo ziet in het donker niemand je over het hoofd


Apple CarPlay 

De smartphonekoppeling Apple CarPlay in de AYGO werkt slim, veilig en eenvoudig. Zo word je smartphone de ideale passagier. Je favoriete apps worden weergegeven op het 7" touchsceen en veel functies bedien je met je stem. Zo krijg je routeinformatie van het navigatiesysteem, blijf je connected en maak je handig gebruik van het entertainmentsysteem. Kom langs bij Van Leussen in Zwolle, Ommen of Dalfsen en wij demonstreren het graag voor u! 


Privat lease de nieuwe Toyota Aygo bij van Leussen Zwolle, Omme, Dalfsen 

De AYGO is cool, compact en kleurrijk. Een auto waar je vrolijk van wordt. Zeker als je kiest voor Toyota Private Lease. Private Lease de AYGO vanaf € 199,- per maand, dit is inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. Je betaalt alleen nog de benzine. En met Private FlexLease is het contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar. Kom langs bij een van onze vestigingen voor meer informatie over private lease of klik hier voor meer online informatie.  


Meer weten over de nieuwe Aygo? 

Wil je nog meer weten over de nieuwe Toyota Aygo? Kom langs in onze showroom in Zwolle, Ommen of Dalfsen of vind hier meer informatie online


Proefrit maken in de nieuwe Toyota Aygo? 

Boek direct een proefit in de nieuw Toyota Aygo online of kom langs bij een van onze Toyota dealer vestigingen in Zwolle, Dalfsen of Ommen. Klik hier voor onze contactgegevens. 

Graag tot ziens bij Autobedrijf van Leussen in Zwolle, Ommen of Dalfsen!